Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z selerem naciowym i pieczarkami w sosie pomidorowym
Kroki postępowania
Przygotować warzywa: cebulę oraz paprykę pokroić w kostkę, seler naciowy w plasterki.
Smacznego :)
seler naciowy | 4 łodygi |
cebula | 1 szt |
papryka | 1/2 szt |
oliwa | 2-3 łyżki |
pieczarki | 100 gram |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
sól | |
pieprz | |
makaron tagliatelle | 250-300 gram |
parmezan | |
szczypiorek | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: