Przepis i sposób przygotowania na: Małe buraczki w słoiku na zimę.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Małe buraczki w słoiku na zimę. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-buraczki-w-sloiku-na-zime3-2.jpg)
![Krok 2 - Małe buraczki w słoiku na zimę. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-buraczki-w-sloiku-na-zime4-2.jpg)
![Krok 3 - Małe buraczki w słoiku na zimę. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-buraczki-w-sloiku-na-zime1-2.jpg)
Pasteryzować 15 minut i gotowe.
![Krok 4 - Małe buraczki w słoiku na zimę. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/male-buraczki-w-sloiku-na-zime2-2.jpg)
cukier | 1 szklanka |
ocet | 1 szklanka |
woda | 3 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 liści |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 15 ziaren |
buraki czerwone | 2 kilogramy |
Pasteryzować 15 minut i gotowe.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: