Przepis i sposób przygotowania na: Malinowe tobołki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Malinowe tobołki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-tobolki1-2.jpg)
![Krok 2 - Malinowe tobołki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-tobolki2-2.jpg)
![Krok 3 - Malinowe tobołki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-tobolki3-2.jpg)
![Krok 4 - Malinowe tobołki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-tobolki4-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
jajko | 1 sztuki |
woda ciepła | 3/4 szkalnki |
oliwa | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
mąka pszenna | do podsypania |
twaróg zmielony | 35 dag |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 16 g |
żółtko jajek | 1 sztuka |
maliny świeże | 3 łyżki |
śmietana 30% | 150 ml |
brązowy cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: