Przepis i sposób przygotowania na: Malinowy tort Pischinger
Kroki postępowania
![Krok 1 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger6-2.jpg)
![Krok 2 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger7-2.jpg)
![Krok 3 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger5-2.jpg)
![Krok 4 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger4-2.jpg)
![Krok 5 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger3-2.jpg)
![Krok 6 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger2-2.jpg)
![Krok 7 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger1-2.jpg)
![Krok 8 - Malinowy tort Pischinger foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowy-tort-pischinger0-2.jpg)
wafle grube | 1 op. |
maliny świeże | 1 szkl |
cukier kryształ | 0,5 szkl |
masło | 100 g |
mleko | 0,5 szkl |
mleko w proszku | 1 szkl |
czekolada deserowa | 1 tabliczka |
biała czekolada | 1 tabliczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: