Przepis i sposób przygotowania na: Markizy SERCA
Serek mascarpone zmiksować wraz z dżemem. Połowę ciastek wysmarować kremem i przykryć resztą ciastek. Schłodzić i przechowywać w lodówce.
mąka | 1 i 3/4 szk |
cukier | 1/3 szk |
jajko | 1 szt |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 125 g |
kakao | 4 łyżki |
mleko | 2 łyżki |
serek mascarpone | 125 g |
dżem z owoców leśnych | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: