Składniki:
grzyby leśne | maślaki 1/2 kg |
masło | do smażenia |
cebula | 1/2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
pomidory w zalewie pomidorowej | 400 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
grzyby leśne | maślaki 1/2 kg |
masło | do smażenia |
cebula | 1/2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
pomidory w zalewie pomidorowej | 400 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: