Przepis i sposób przygotowania na: Mazurek z podwójnym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mazurek z podwójnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-z-podwojnym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mazurek z podwójnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-z-podwojnym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mazurek z podwójnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-z-podwojnym-nadzieniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mazurek z podwójnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-z-podwojnym-nadzieniem4-2.jpg)
![Krok 5 - Mazurek z podwójnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-z-podwojnym-nadzieniem5-2.jpg)
![Krok 6 - Mazurek z podwójnym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-z-podwojnym-nadzieniem6-2.jpg)
mąka pszenna | 250 gram |
cukier puder | 1/4 szkl |
żółtko jajek | 3 szt |
aromat waniliowy | 2 krople |
masło | 200 gram |
woda zimna | 2 łyżki |
kardamon | 2 szczypty |
maliny świeże | 40 dkg |
cukier | 2 łyżki |
chałwa | 100 gram |
śmietana 30% | 150 gram |
masło | 1 łyżka |
biała czekolada | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: