Przepis i sposób przygotowania na: Mielone driobiowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone driobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-driobiowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone driobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-driobiowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone driobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-driobiowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone driobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-driobiowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone driobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-driobiowe5-2.jpg)
mięso mielone drobiowe | 500 g |
cebula | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtocZenia |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: