Przepis i sposób przygotowania na: MIELONE NADZIANE PIECZARKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - MIELONE NADZIANE PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 2 - MIELONE NADZIANE PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pieczarkami1-2.jpg)
SMACZNEGO!!!
![Krok 3 - MIELONE NADZIANE PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pieczarkami0-2.jpg)
mięso mielone | 1/2 kg |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula | 1 duża |
czosnek | 2-3 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
jajko | 2 szt |
bułka czerstwa | 2-3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: