Przepis i sposób przygotowania na: Mielone nadziane pietruchą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone nadziane pietruchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pietrucha1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone nadziane pietruchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pietrucha2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone nadziane pietruchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pietrucha3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone nadziane pietruchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-nadziane-pietrucha4-2.jpg)
filety z kurczaka | 2 szt. |
szynka wieprzowa | 500 gram |
cebula biała | 1 szt. |
bułka pszenna | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szkl. |
jajko | 1 szt. |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
zielona pietruszka | 1/2 szkl. |
olej do smażenia | |
mleko | 1,5 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: