Przepis i sposób przygotowania na: Mielone pikantne szaszłyki z bobem
Bób gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Odcedzamy i nabijamy na wykałaczki. Podajemy razem z szaszłykami.
mięso mielone | 250 g |
ząbek czosnku | 2 |
papryka czerwona | 1 małą |
jajko | 1 |
ogórek kiszony | 1 średni |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tłuszcz do smażenia | |
bób | 200 g |
ser gouda | 50 g |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: