Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z boczniakami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-boczniakami1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-boczniakami2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-boczniakami3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-boczniakami4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-boczniakami5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-boczniakami6-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 40 dag |
bułka czerstwa | 0,5 szt |
cebula | 1 szt |
boczniaki | 10 dag |
masło | 2 łyżki |
jajko | 2 szt |
majonez | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
płatki kukurydziane | 1 szkl |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: