Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z kaszą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza1-2.jpg)
WSZYTSKO ZE SOBĄ UGNIATAMY I FORMUJEMY KOTLECIKI. kOTLECIKI OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ.
![Krok 2 - Mielone z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza0-2.jpg)
mięso mielone | 50 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia łyżki |
kasza gryczana | 10 dag |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
przyprawy | do smaku |
olej roślinny | 5 dag |
czosenk | 2 ząbki |
bułka czerstwa | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: