Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z papryką czerwoną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-papryka-czerwona1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-papryka-czerwona2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-papryka-czerwona0-2.jpg)
mięso mielone | 1/2 kg |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | 1 sztuki |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
czosnek | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: