Przepis i sposób przygotowania na: mielone z ryżem i pekińską
Kroki postępowania
![Krok 1 - mielone z ryżem i pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem-i-pekinska1-2.jpg)
![Krok 2 - mielone z ryżem i pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem-i-pekinska2-2.jpg)
![Krok 3 - mielone z ryżem i pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem-i-pekinska3-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - mielone z ryżem i pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem-i-pekinska0-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
cebula | 1 szt |
ryż | 1 saszetka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
jajko | 3 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
olej do smażenia | |
mąka | |
kapusta pekińska | 1/3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: