Przepis i sposób przygotowania na: Mielone ze szczypiorkiem z parowaru
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone ze szczypiorkiem z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-ze-szczypiorkiem-z-parowaru1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone ze szczypiorkiem z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-ze-szczypiorkiem-z-parowaru2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone ze szczypiorkiem z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-ze-szczypiorkiem-z-parowaru3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone ze szczypiorkiem z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-ze-szczypiorkiem-z-parowaru4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone ze szczypiorkiem z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-ze-szczypiorkiem-z-parowaru0-2.jpg)
mięso od szynki | 1/2 kg |
cebula | |
szczypiorek | |
ser żółty | 20 dkg |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: