Przepis i sposób przygotowania na: Mielonka kanapkowa z karkówki
Kroki postępowania
Nakryć naczynie i wstawić do lodówki na 10-12 godzin (można na dłużej).
karkówka wieprzowa | 1,3 kg |
smalec | 200 g |
woda zimna | 250 ml |
Majeranek suszony Prymat | pełna łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | pełna łyżeczka |
przyprawa w płynie | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 pełne łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: