Przepis i sposób przygotowania na: Mięso zapiekane z kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięso zapiekane z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-zapiekane-z-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięso zapiekane z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-zapiekane-z-kapusta2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięso zapiekane z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-zapiekane-z-kapusta3-2.jpg)
szynka wieprzowa | 500 g |
boczek | 300 g |
karkówka wieprzowa | 400 g |
ząbki czosnku | 5-6 szt |
cebula biała | 1 szt |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
papryka czerwona | |
Majeranek suszony Prymat | |
kapusta biała | ok 500 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
bulion drobiowy | 4 chochle |
przyprawa do potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: