Przepis i sposób przygotowania na: Mini pierożki z grzybami i kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mini pierożki z grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-pierozki-z-grzybami-i-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Mini pierożki z grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-pierozki-z-grzybami-i-kapusta2-2.jpg)
![Krok 3 - Mini pierożki z grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-pierozki-z-grzybami-i-kapusta3-2.jpg)
![Krok 4 - Mini pierożki z grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-pierozki-z-grzybami-i-kapusta4-2.jpg)
![Krok 5 - Mini pierożki z grzybami i kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-pierozki-z-grzybami-i-kapusta0-2.jpg)
kapusta biała | 1 kg |
grzyby suszone | 3 dag |
cebula | 1 szt |
słonina wędzona | 5 dag |
boczek wędzony | 15 dag |
mąka pszenna | 40 dag |
jajko | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda | 1,5 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: