Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w panierce z płatków kukurydzianych
Kroki postępowania
Filety kroimy na kawałki i przyprawiamy z obu stron sola, pieprzem i przyprawą do ryb.
![Krok 1 - Mintaj w panierce z płatków kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-panierce-z-platkow-kukurydzianych-1-2.jpg)
![Krok 2 - Mintaj w panierce z płatków kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-panierce-z-platkow-kukurydzianych-2-2.jpg)
![Krok 3 - Mintaj w panierce z płatków kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-panierce-z-platkow-kukurydzianych-3-2.jpg)
![Krok 4 - Mintaj w panierce z płatków kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-panierce-z-platkow-kukurydzianych-4-2.jpg)
filet z mintaja | 3 sztuki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
płatki kukurydziane | 1,5 szklanki |
jajko | 1-2 |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: