Przepis i sposób przygotowania na: MIRUNA Z MASEŁKIEM CZOSNKOWYM W DELIKATNEJ PANIERCE
Kroki postępowania
![Krok 1 - MIRUNA Z MASEŁKIEM CZOSNKOWYM W DELIKATNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-z-maselkiem-czosnkowym-w-delikatnej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - MIRUNA Z MASEŁKIEM CZOSNKOWYM W DELIKATNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-z-maselkiem-czosnkowym-w-delikatnej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - MIRUNA Z MASEŁKIEM CZOSNKOWYM W DELIKATNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-z-maselkiem-czosnkowym-w-delikatnej-panierce3-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 4 - MIRUNA Z MASEŁKIEM CZOSNKOWYM W DELIKATNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-z-maselkiem-czosnkowym-w-delikatnej-panierce0-2.jpg)
miruna | 3 filety |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 3 łyżki |
woda | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
koperek | 1-2 łyżki |
oliwa | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: