Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta z miodem
Na patelni roztopić masło i powoli dosypywać mąkę intensywnie mieszając. Zasmażkę chwilę trzymać na ogniu po czym dodać ją do garnka z kapustą. Dokładnie wymieszać i dusić jeszcze ok 2 min.
kapusta biała | 1 główka |
cebula | 1 szt |
koperek | 3 łyżki |
miód | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
ocet winny | 1 łyżka |
masło | 4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: