Przepis i sposób przygotowania na: Mój kapuśniaczek
Zupa najlepiej smakuje na drugi dzień. Do kapuśniaku dodałam jeszcze ugotowane ziemniaki.
kapusta kiszona | 500 g |
cebula biała | 1 szt |
pieczarki | 5 szt |
kiełbasa | 1 pętko |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
woda | 1,5 litra |
ziemniaki | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: