Przepis i sposób przygotowania na: Mój przepis na…: Risotto z cukinią, gruszką i morelami, odc. 20
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mój przepis na…: Risotto z cukinią, gruszką i morelami, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-przepis-na-risotto-z-cukinia-gruszka-i-morelami-odc.-201-2.jpg)
![Krok 2 - Mój przepis na…: Risotto z cukinią, gruszką i morelami, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-przepis-na-risotto-z-cukinia-gruszka-i-morelami-odc.-202-2.jpg)
![Krok 3 - Mój przepis na…: Risotto z cukinią, gruszką i morelami, odc. 20 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-przepis-na-risotto-z-cukinia-gruszka-i-morelami-odc.-203-2.jpg)
cebula czerwona | 1 sztuka |
olej rzepakowy | łyżka |
masło | 150 g wiejskiego |
ryż do risotto | 1,5 szklanki |
rosół warzywny | 1 l |
cukinia | 2 sztuki |
gruszka | 1 sztuka |
morele suszone | 10 sztuk |
parmezan starty | 100 g |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | w młynku |
kolendra | kilka posiekanych listków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: