Składniki:
cebula | 5 szt |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
tymianek | |
mleko | 1/2 szkl |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
bulion warzywny | 3 litry |
sól | |
pieprz | |
cynamon Prymat | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
serek topiony | 1 szt |
przyprawa do potraw Kucharek |
cebula | 5 szt |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
tymianek | |
mleko | 1/2 szkl |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
bulion warzywny | 3 litry |
sól | |
pieprz | |
cynamon Prymat | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
serek topiony | 1 szt |
przyprawa do potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: