Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela w warzywach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mortadela w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-warzywach1-2.jpg)
![Krok 2 - Mortadela w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-warzywach2-2.jpg)
![Krok 3 - Mortadela w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-warzywach3-2.jpg)
![Krok 4 - Mortadela w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-warzywach4-2.jpg)
![Krok 5 - Mortadela w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mortadela-w-warzywach5-2.jpg)
cebula | 220 gram |
pieczarki | 170 gram |
oliwa | 2 łyżki |
papryka zielona | 1/2 |
mortadela | 8 plastrów |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: