Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki bananowo-migdałowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffinki bananowo-migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-bananowomigdalowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Muffinki bananowo-migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-bananowomigdalowe2-2.jpg)
Piec w piekarniku w temperaturze 170 stopni przez 30 minut.
![Krok 3 - Muffinki bananowo-migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-bananowomigdalowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Muffinki bananowo-migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-bananowomigdalowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Muffinki bananowo-migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-bananowomigdalowe0-2.jpg)
migdały mielone | 1 szklanka |
mąka pszenna razowa | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
płatki migdałowe | |
banan | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: