Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny orzechowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffiny orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-orzechowe4-2.jpg)
![Krok 2 - Muffiny orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-orzechowe3-2.jpg)
![Krok 3 - Muffiny orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-orzechowe1-2.jpg)
![Krok 4 - Muffiny orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-orzechowe2-2.jpg)
![Krok 5 - Muffiny orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-orzechowe0-2.jpg)
mąka pszenna | 300 g |
smietana 18% | 200 g |
masło | 90 g |
cukier drobny | 70 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | ½ łyżeczki |
jajko | 2 szt. |
cukier puder | do posypania |
orzechy włoskie | 100 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: