Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny z czekoladą i skórką kandyzowaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffiny z czekoladą i skórką kandyzowaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-czekolada-i-skorka-kandyzowana1-2.jpg)
![Krok 2 - Muffiny z czekoladą i skórką kandyzowaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-czekolada-i-skorka-kandyzowana2-2.jpg)
![Krok 3 - Muffiny z czekoladą i skórką kandyzowaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-czekolada-i-skorka-kandyzowana3-2.jpg)
![Krok 4 - Muffiny z czekoladą i skórką kandyzowaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-z-czekolada-i-skorka-kandyzowana0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
mleko | 300 ml |
oliwa | 1/3 szkl |
cukier | 1/3 szkl |
jajko | 1 szt |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
czekolada gorzka | 1 szt |
sól | do smaku |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 2/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: