Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane udźce z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziane udźce z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-udzce-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziane udźce z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-udzce-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziane udźce z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-udzce-z-kurczaka3-2.jpg)
Podajemy z sosem, ulubionymi surówkami. Samcznego
![Krok 4 - Nadziane udźce z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-udzce-z-kurczaka4-2.jpg)
udka kurczaka | 6 szt |
ser camembert | 1 opakowanie |
kurki | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
olej do smażenia |
olej do smażenia | |
kurki | 25 dkg |
pieczarki | 25 dkg |
sól do smaku | |
pieprz | |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
sos worcestershire | 1 łyżka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżki |
olej | 4 łyżki |
białe wino | 100 ml |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: