Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana duszona szynka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewana duszona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-szynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewana duszona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-szynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewana duszona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-szynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewana duszona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-szynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewana duszona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-szynka5-2.jpg)
szynka wieprzowa | 70 dkg |
szynka wędzona | surowa 4 plastry |
ser topiony | wędzony 15 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
natka pietruszki | 1 garść |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej | 5 łyżek |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 czubate łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sos chili | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: