Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki
Kroki postępowania
Małym nożykiem usunąć delikatnie blaszki, tworząc wgłębienie.
trzonki posiekać .
![Krok 1 - Nadziewane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-pieczarki1-2.jpg)
. Przełożyć do miseczki metalowej.
![Krok 2 - Nadziewane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-pieczarki2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-pieczarki3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-pieczarki4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-pieczarki5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziewane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-pieczarki6-2.jpg)
pieczarki | 500 gram dość dużych, głębokich |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok. 1/2 szkl. |
jajko | 2 szt. |
woda | 2 łyżki |
pieczarki | tylko trzonki i blaszki pieczarek |
ser żółty | 150 gram |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: