Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane piersi z kurczaka w sosie serowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewane piersi z kurczaka w sosie serowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-piersi-z-kurczaka-w-sosie-serowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewane piersi z kurczaka w sosie serowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-piersi-z-kurczaka-w-sosie-serowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewane piersi z kurczaka w sosie serowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-piersi-z-kurczaka-w-sosie-serowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewane piersi z kurczaka w sosie serowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-piersi-z-kurczaka-w-sosie-serowym4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
żółty ser | 50 g |
kiełbasa śląska | 50 g |
cebula | 1/4 sztuki |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 4 łyżeczki |
serek topiony | 100 g |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: