Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane rogaliki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki6-2.jpg)
![Krok 7 - Nadziewane rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-rogaliki7-2.jpg)
mąka | 300 g |
drożdże | 25 g |
mleko | 125 ml |
cukier | 1,5 łyżki |
sól do smaku | |
olej | 50 ml |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
gruszki | 1 szt |
śliwki suszone | 100 g |
cytryna | 0,5 |
cukier puder | 0,75 szklanki |
orzechy włoskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: