Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany duszony schab
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewany duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-duszony-schab1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewany duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-duszony-schab2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewany duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-duszony-schab3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewany duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-duszony-schab4-2.jpg)
schab bez kości | 70 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
tapas paprykowo-pomidorowy | 1 czubata łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
żółty ser | 60 g |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
kostka mięsna | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: