Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem warzywnym
Kroki postępowania
Duś wszystko razem do momentu, aż warzywa zmiękną.
Na każdy naleśnik wyłóż farsz. Smacznego!
Warto podać z jakimś sosem. W tym wypadku z sosem czosnkowym. :)
marchew | 3-4 sztuki |
pietruszka | 2 sztuki |
por | 1 sztuka |
seler | 1/4 |
mięso mielone | 500 gram |
pomidory krojone z puszki | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mąka | 2 szklanki |
mleko | 1,5 szklanki |
woda | 1,5 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: