Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z mięsem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśniki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-miesem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśniki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-miesem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśniki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-miesem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśniki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-miesem-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Naleśniki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-miesem-i-pieczarkami5-2.jpg)
mięso wołowe | 60 dag (gotowane) |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 5 szt |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
jajko | 4 |
mąka pszenna | 1 szkl |
mleko | 1 szkl |
woda | 1 szkl |
sól | |
kurkuma | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: