Przepis i sposób przygotowania na: Naleśnikowy cordon bleu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśnikowy cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesnikowy-cordon-bleu1-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśnikowy cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesnikowy-cordon-bleu2-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśnikowy cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesnikowy-cordon-bleu3-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśnikowy cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesnikowy-cordon-bleu4-2.jpg)
![Krok 5 - Naleśnikowy cordon bleu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesnikowy-cordon-bleu0-2.jpg)
ciasto naleśnikowe | |
jajko | 2 szt |
mleko | 2 szkl |
mąka | 2 szkl |
sól | |
olej | 1/2 łyżki |
tłuszcz do smażenia | |
Farsz: | |
ser żółty | 7 plastrów |
szynka | 7 plastrów |
polędwica sopocka | 7 plastrów |
papryka czerwona | 0,5 szt |
papryka żółta | 0,5 szt |
keczup | |
natka pietruszki | |
majonez | 7 łyżeczek |
sól i pieprz | |
Panierka: | |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
woda | 2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: