Przepis i sposób przygotowania na: Niedzielny rosołek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Niedzielny rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niedzielny-rosolek1-2.jpg)
![Krok 2 - Niedzielny rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niedzielny-rosolek2-2.jpg)
![Krok 3 - Niedzielny rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niedzielny-rosolek3-2.jpg)
![Krok 4 - Niedzielny rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niedzielny-rosolek4-2.jpg)
Po upływie 2 godzin rosół jest już dobry.
![Krok 5 - Niedzielny rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niedzielny-rosolek5-2.jpg)
ćwiartki z kurczaka | 5 szt. |
woda | |
makaron nitki | 1 op |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
por | |
seler | |
marchewka | 2 szt. |
pietruszka | 2 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: