Przepis i sposób przygotowania na: Odrywaniec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec1-2.jpg)
![Krok 2 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec2-2.jpg)
![Krok 3 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec3-2.jpg)
![Krok 4 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec4-2.jpg)
![Krok 5 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec5-2.jpg)
![Krok 6 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec6-2.jpg)
![Krok 7 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec7-2.jpg)
![Krok 8 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec8-2.jpg)
![Krok 9 - Odrywaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywaniec9-2.jpg)
drożdże świeże | 30 g |
mleko | 200 ml |
cukier | 10 g |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka pszenna | 350 g |
jajko | 1 szt |
sól | 1/2 łyżeczki |
cynamon Prymat | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 3 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: