Składniki:
masło | 125 g |
orzechy włoskie | 40 g |
orzechy piniowe | 50 g |
mąka | 160 g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier brązowy | 200 g |
kakao | 1 łyżka |
mleko | 100 ml |
płatki migdałowe | 50 g |
masło | 125 g |
orzechy włoskie | 40 g |
orzechy piniowe | 50 g |
mąka | 160 g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier brązowy | 200 g |
kakao | 1 łyżka |
mleko | 100 ml |
płatki migdałowe | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: