Składniki:
mąka | 1 kg |
orzechy włoskie | 10 dag |
żółtko jajek | 6 |
cukier puder | 20 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
sól | 1/3 łyżeczki |
śmietana | 4 łyżki |
margaryny | 2 kostki |
białko | 1 |
mąka | 1 kg |
orzechy włoskie | 10 dag |
żółtko jajek | 6 |
cukier puder | 20 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
sól | 1/3 łyżeczki |
śmietana | 4 łyżki |
margaryny | 2 kostki |
białko | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: