Przepis i sposób przygotowania na: Ostre Flaczki wołowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ostre Flaczki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostre-flaczki-wolowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ostre Flaczki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostre-flaczki-wolowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ostre Flaczki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostre-flaczki-wolowe0-2.jpg)
marchewka | 4 szt |
pietruszka | 4 szt |
seler korzeniowy | 1 duży |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | 1 szt |
papryczka chilli | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
natka pietruszki | |
por | |
mąka pszenna | 3-4 łyzki |
masło do smażenia | |
flaki wołowe | 2 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 ziarenek |
indyk | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: