Przepis i sposób przygotowania na: owocowy tunel od Hamrocyka
Kroki postępowania
Upieczony biszkopt zostawiamy by wystygnął. Następnie kroimy na trzy nierówne części , pierwszą wykładamy formę do babki ja użyłam taką do metrowca .
jajko | 6 szt. |
mąka | 12 łyżek |
cukier | 12 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
woda | 2 łyżeczki |
masa | |
mleko | 1 l |
mąka | 4 łyżki |
mąka kukurydziana | 4 łyżki |
cukier puder | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 1 szt. |
brzoskwinie w puszce | 3 szt. |
kiwi | 3 szt |
margaryna | 250 gram |
banan | 2 szt. |
polewa czekoladowa | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: