Przepis i sposób przygotowania na: Paella z Chorizo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paella z Chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-chorizo1-2.jpg)
![Krok 2 - Paella z Chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-chorizo2-2.jpg)
![Krok 3 - Paella z Chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-chorizo3-2.jpg)
![Krok 4 - Paella z Chorizo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-chorizo4-2.jpg)
cebula | 1 szt |
pomidory | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżki |
ryż paraboliczny | 250 g |
groszek mrożony | 200 g |
wino białe wytrawne | 100 ml |
bulion drobiowy | 400 ml |
filet z kurczaka | 200 g |
chorizo | 250 g |
Szafran nitki Prymat | szczypta |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: