Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki krabowe w chrupiącej panierce z sezamem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paluszki krabowe w chrupiącej panierce z sezamem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-krabowe-w-chrupiacej-panierce-z-sezamem2-2.jpg)
![Krok 2 - Paluszki krabowe w chrupiącej panierce z sezamem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-krabowe-w-chrupiacej-panierce-z-sezamem1-2.jpg)
![Krok 3 - Paluszki krabowe w chrupiącej panierce z sezamem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-krabowe-w-chrupiacej-panierce-z-sezamem0-2.jpg)
paluszki krabowe | 6-8 szt |
jajko | 1 szt |
mąka pełnoziarnista | 2 łyżki płaskie |
mąka pszenna | 2 łyżki płaskie |
mleko | 1/4 szklanki |
papryka mielona | |
sól | |
płatki kukurydziane | 3/4 szklanki |
sezam | 1/4 szklanki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: