Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paluszki rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne25-2.jpg)
![Krok 2 - Paluszki rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne26-2.jpg)
![Krok 3 - Paluszki rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne27-2.jpg)
![Krok 4 - Paluszki rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne28-2.jpg)
Gotowe podawać z frytkami i ulubioną surówką.
Smacznego!
![Krok 5 - Paluszki rybne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne24-2.jpg)
jajko | 1 szt |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
cytryna | 0,5 szt |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
filety rybne | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: