Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne w cieście naleśnikowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paluszki rybne w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne-w-ciescie-nalesnikowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Paluszki rybne w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne-w-ciescie-nalesnikowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Paluszki rybne w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne-w-ciescie-nalesnikowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Paluszki rybne w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-rybne-w-ciescie-nalesnikowym0-2.jpg)
filety z mintaja | 3 szt |
mąka pszenna | 1,5 szkl |
śmietana 12% | 1 szkl |
mleko | 1/2 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: