Przepis i sposób przygotowania na: Pampuchy z paprykowym sosem wołowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pampuchy z paprykowym sosem wołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pampuchy-z-paprykowym-sosem-wolowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pampuchy z paprykowym sosem wołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pampuchy-z-paprykowym-sosem-wolowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pampuchy z paprykowym sosem wołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pampuchy-z-paprykowym-sosem-wolowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pampuchy z paprykowym sosem wołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pampuchy-z-paprykowym-sosem-wolowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Pampuchy z paprykowym sosem wołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pampuchy-z-paprykowym-sosem-wolowym5-2.jpg)
wołowina | 1/2 kg |
ocet balsamiczny | 1/2 łyżki |
koniak | 2 łyżki |
Owoc jałowca cały Prymat | mielony 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 2 szt |
pieprz |
cebula | 1 duża |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
pasta paprykowa | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1/2 łyżki |
sól i pieprz |
mąka | 2 szklanki |
jajko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
drożdże | 2 dkg |
cukier | 1 łyżeczka |
woda | 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: