Składniki:
panga | 3 filety |
mąka | ok1 szklanka |
koperek | 1/2 pęczka |
pietruszka | 1/2 pęczka |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
jajko | 2 szt |
tymianek | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
panga | 3 filety |
mąka | ok1 szklanka |
koperek | 1/2 pęczka |
pietruszka | 1/2 pęczka |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
jajko | 2 szt |
tymianek | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: